Botë

Gjendje e rëndë në Bosnjë - 36 të vdekur e 1.586 raste të reja me COVID-19

 

Bosnjë-Hercegovina po vazhdon të goditet rëndë nga koronavirusi.

Të mërkurën, ky vend ka raportuar numrin më të madh të rasteve pozitive dhe të vdekjeve si pasojë e COVID-19.