Botë

Spanja vazhdon gjendjen emergjente deri në maj të vitit të ardhshëm

Spanja vazhdon gjendjen emergjente deri në maj të vitit të ardhshëm
Foto: AP

Parlamenti i Spanjës ka votuar pro mbajtjes së gjendjes emergjente në vend deri në maj të vitit 2021 për të mbajtur nën kontroll pandeminë me COVID-19.

Qeveria dhe parlamenti u pajtuan të enjten të votojnë edhe një herë në mars në përmbyllje të mundshme të gjendjes emergjente, raporton AP.