Botë

Ka vdekur nga koronavirusi mitropoliti malazias-bregdetar, Amfilohije

Ka vdekur nga koronavirusi mitropoliti malazias-bregdetar, Amfilohije

Mediat raportojnë se mitropoliti malazias-bregdetar, Amfilohije ka vdekur në Qendrën Klinike të Malit të Zi. Ai ishte diagnostikuar me koronavirus më 6 tetor.

Pas vendosjes në spital, gjendja e tij shëndetësore kishte nisur të përmirësohej dhe më 20 tetor rezultatet e testimit kishin treguar se ishte negativ ndaj koronavirusit. Por dje gjendja e tij ishte përkeqësuar, ndërsa sot ai kishte vdekur.