Botë

Trump dhe Biden mbajnë tubime në shtetin kritik të Floridës

 

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump, dhe sfiduesi i tij në zgjedhjet presidenciale, Joe Biden, mbajtën tubime në shtetin kritik zgjedhor të Floridës.

“Donald Trump është dorëzuar” përballë pandemisë së koronavirusit, tha Biden.