Botë

Në Maqedoni, gati 1.000 raste me COVID-19 dhe pesë të vdekur

Në Maqedoni, gati 1.000 raste me COVID-19 dhe pesë të vdekur
 

Maqedonia e Veriut ka njoftuar të premten për 934 raste me koronavirus dhe pesë të vdekur në 24 orët e fundit.

Instituti i Shëndetit Publik në këtë vend ka bërë të ditur se rastet pozitive kanë dalë nga 2.748 mostra të kryera.