Botë

Belgjika vendos kufizime të reja për shkak të pandemisë

Foto: Reuters
Foto: Reuters
 

Belgjika do të vendosë rregulla më të rrepta të izolimit nga e hëna (2 nëntor), duke mbyllur bizneset jothelbësore dhe duke kufizuar vizitat në familje.

"Këto masa janë mundësia e fundit nëse duam të zbresim shifrat", tha kryeministri belg, Alexander de Croo, duke paralajmëruar që rregullat e reja do të mbesin në fuqi për të paktën një muaj e gjysmë.