Botë

Poloni, 100 mijë protestues “pushtojnë” rrugët kundër vendimit për abortin

 

Mijëra njerëz kanë protestuar në Warsaw të Polonisë në një prej protestave më të mëdha të nëntë ditëve të fundit kundër vendimit për ndalimin pothuajse të plotë të abortit.

Protesta filloi në tri lokacione të qytetit dhe njerëzit parakaluan në afërsi të qeverisë dhe parlamentit, transmeton KOHA.