Botë

13 të vdekur dhe 1,275 raste të reja me COVID-19 në Maqedoninë e Veriut

13 të vdekur dhe 1,275 raste të reja me COVID-19 në Maqedoninë e Veriut
Foto: Ilustrim
 

13 të vdekur nga COVID-19 janë regjistruar në 24 orët e fundit në Maqedoninë e Veriut.

Ministria e Shëndetësisë njofton edhe për 1,275 raste të reja, të enjten.