Botë

Trumpi shkarkon Sekretarin e Mbrojtjes Mark Esper

Foto: Reuters
Foto: Reuters
 

Presidenti Donald Trump njoftoi të hënën se ka larguar nga detyra Sekretarin e Mbrojtjes Mark Esper dhe se e ka zëvendësuar atë me drejtorin e Qendrës Kombëtare Kundër Terrorizmit, Christopher Miller.

Ai tha se Miller do të fillojë menjëherë detyrën si Sekretar i Mbrojtjes në detyrë.