Botë

Trumpi shkarkon kreun e agjencisë për sigurinë e zgjedhjeve

Trumpi shkarkon kreun e agjencisë për sigurinë e zgjedhjeve
Foto: Reuters
 

Presidenti Donald Trump shkarkoi drejtorin e agjencisë federale që garantoi besueshmërinë e zgjedhjeve të vitit 2020.

Trumpi shkarkoi të martën mbrëma drejtorin e Agjencisë për Sigurinë Kibernetike dhe të Infrastrukturës, Christopher Krebs me një postim në Twitter, duke thënë se deklarata e tij e fundit në mbrojtje të sigurisë së zgjedhjeve ishte "shumë e pasaktë".