Botë

Franca do t’i zbusë masat pasi ka “kaluar vala e dytë”

Franca do t’i zbusë masat pasi ka “kaluar vala e dytë”
Foto: Reuters
 

Franca do të fillojë t’i zbusë masat kufizuese këtë fundjavë, duke lejuar shitoret dhe kinematë që të rihapen, ka thënë presidenti Emmanuel Macron, raporton BBC.

Njerëzit po ashtu do të jenë në gjendje të ndajnë “momente me familjen” gjatë periudhës së Krishtlindjes, ka thënë Macroni.