Botë

Shteti australian i Viktorias zyrtarisht nuk ka asnjë të infektuar nga koronavirusi

Shteti australian i Viktorias zyrtarisht nuk ka asnjë të infektuar nga koronavirusi
 

Personi i fundit i regjistruar pozitiv në këtë shtet ishte një i moshuar 90-vjeçar, i cili doli nga spitali ditën e djeshme.

Ai dhe bashkëshortja e tij qëndruan për më shumë se 1 muaj të infektuar në spital por në fund ia dolën që ta fitonin betejën.