Botë

Shtohen spekulimet se kë mund ta falë Trumpi pas ish-këshilltarit Flynn

Shtohen spekulimet se kë mund ta falë Trumpi pas ish-këshilltarit Flynn
 

Rick Gates, zëvendësshefi i fushatës elektorale të Trumpit më 2016, ka deklaruar për gazetën njujorkeze “New York Times” se presidenti “e di se sa shumë kemi hequr ne që kemi punuar për të dhe shpresoj se ai do ta marrë këtë në konsideratë nëse dhe kur të ofrojë ndonjë falje tjetër”

Washington, 26 nëntor (Reuters) – Furia e shkaktuar nga vendimi i Donald Trumpit për ta falur ish-këshilltarin e tij për siguri Kombëtare, Michael Flynn, i ka dhënë sebep shtimit të spekulimeve se kë mund ta shfajësojë pas tij presidenti amerikan në largim.