Botë

Policia londineze arreston 155 persona që kundërshtuan masat izoluese

Policia londineze arreston 155 persona që kundërshtuan masat izoluese
Foto: Reuters
 

Policia londineze ka arrestuar gjatë shtunës 155 persona që kishin thyer masat anti-covid.

Autoritetet policore njoftuan se arrestimet u bënë për vepra si thyerje të masave, posedim droge dhe sulm ndaj zyrtarëve policorë, raporton reuters.