Botë

Afro 1.5 milionë të vdekur nga COVID 19 në gjithë botën

Afro 1.5 milionë të vdekur nga COVID 19 në gjithë botën
 

Numri i infeksioneve me koronavirus është më shumë se 62 milionë në shkallë globale, sipas Universitetit Johns Hopkins.

SHBA-ja ka më shumë se 13 milionë të prekur me COVID-19 - më shumë se në çdo vend tjetër, pasuar nga India me më shumë se 9 milionë raste dhe Brazili me 6 milionë.