Botë

Trumpi sulmon FBI-në për mosmbështetjen ndaj tij për të përmbysur rezultatin e zgjedhjeve

Trumpi sulmon FBI-në për mosmbështetjen ndaj tij për të përmbysur rezultatin e zgjedhjeve
 

Donald Trump ka sulmuar ashpër FBI-në për mos mbështetjen e pretendimeve të tij për mashtrim zgjedhor, duke u ankuar se "disa u kanë shërbyer shumë presidentëve" dhe duke thënë se ishte i zhgënjyer që nuk kanë "goditur" askënd.

“Pse nuk është FBI në gjithë vendin”, ka thënë të dielën në mëngjes, në intervistën e parë televizive që pas mbajtjes së zgjedhjeve, shkruan Independent, transmeton KOHA.