Botë

Qytetarët e Tigrejt dëshmojnë për masakrat në Etiopi

Foto: Reuters
 

Të mbijetuarit e luftimeve në rajonin e rebeluar etiopian të Tigrejt kanë dëshmuar se si kanë ecur nëpër trupat e pajetë derisa po iknin prej luftimeve në fshatin Rajan.

Rajoni po përballet me luftime ndërmjet kryengritësve të TPLF-së dhe forcave të rregullta të Qeverisë së Etiopisë.