Botë

Suedezja arrestohet për ngujimin e të birit për dekada me radhë

Suedezja arrestohet për ngujimin e të birit për dekada me radhë
Foto: AP
 

Një plakë 70-vjeçare është arrestuar në kryeqytetin e Suedisë me dyshimin se e kishte mbajtur të birin të ngujuar në shtëpinë e tij për tri dekada me radhë, ka bërë të ditur prokuroria dhe policia suedeze.

Burri në të dyzetat është gjetur të dielën në banesën e tij prej një të afërmi. Ai ishte në gjendje të rëndë shëndetësore. Prokurorja Ema Olson ka thënë se burri mund të jetë mbajtur i mbyllur rreth tridhjetë vjet.