Botë

Arrestohet “maniaku i Vollgës” në Rusi, dyshohet se grabiti e vrau 26 gra të moshuara

Arrestohet “maniaku i Vollgës” në Rusi, dyshohet se grabiti e vrau 26 gra të moshuara
Foto e realizuar nga Komiteti i hetuesisë në Rusi (SK)
 

Hetuesit rusë kanë arrestuar një burrë i cili dyshohet se në vitet 2011 e 2012, kishte grabitur e vrarë 26 gra të moshuara në Rusi.

Radik Tagirov, 38-vjeçar, kishte kryer krime të shumta dhe ishte dënuar edhe më parë.