Botë

Turqia izolohet gjatë fundjavës pas rritjes rekorde të rasteve ditore me COVID-19

Turqia izolohet gjatë fundjavës pas rritjes rekorde të rasteve ditore me COVID-19
Foto: EPA
 

Turqia është futur në izolim gjatë tërë fundjavës për herë të parë që nga maji pasi rastet me të infektuar dhe të vdekurit nga COVID-19 kanë regjistruar rekord ditët e fundit.

Shteti me 83 milionë banorë, të premten ka shënuar 32,736 raste, raporton Reuters.