Botë

Arrestohen dy italianë, dyshohen se kryen sulme kibernetike ndaj Departamentit për siguri kibernetike

Arrestohen dy italianë, dyshohen se kryen sulme kibernetike ndaj Departamentit për siguri kibernetike
Foto: Reuters
 

Arrestohen dy persona në Itali, dyshohet se kryen sulme kibernetike ndaj Departamentit për siguri kibernetike

Autoritetet italiane njoftojnë se janë arrestuar dy persona nën dyshimet se kanë kryer sulme kibernetike. Fjala është për një menaxher dhe ish-punonjës të Leonardos, Departament i sigurisë kibernetike.