Botë

Një kompani franceze dhe një britanike thonë se s’ka vaksinë deri në fund të vitit 2021

Një kompani franceze dhe një britanike thonë se s’ka vaksinë deri në fund të vitit 2021
Foto: Reuters
 

Sanofi e Francës dhe GSK e Britanisë së Madhe kanë thënë të premten se vaksinat e tyre për COVID-19 nuk do të jenë gati deri në fund të vitit 2021, pasi rezultatet e ndërmjetme treguan një përgjigje të ulët imune në të rriturit e moshuar.

Njoftimi i kompanive është quajtur një pengesë e madhe në përpjekjet për luftimin e koronavirusit që u shfaq në Kinë gjatë vitit të kaluar, raporton reuters.