Botë

Katër të vdekur dhe 478 të infektuar brenda 24 orëve në Mal të Zi

Katër të vdekur dhe 478 të infektuar brenda 24 orëve në Mal të Zi
 

Në Malin e Zi, në 24 orët e fundit, nga 1,416 mostra të testuara, virusi korona u konfirmua në 478 njerëz dhe katër njerëz të tjerë vdiqën.

Numri i përgjithshëm i vdekjeve si pasojë e COVID-19 që nga fillimi i qershorit është 573, dhe që nga fillimi i vitit 582, raporton Radio Televizioni i Malit të Zi.