Botë

Policia ruse bastis kafenetë dhe restorantet

Policia ruse bastis kafenetë dhe restorantet
Foto: Ilustrim
 

Policia e Rusisë ka bastisur kafene të shumta dhe ka rrahur myshterinjtë, si pjesë e planit për menaxhimin e masave ndaj koronavirusit.

Aksioni i madh i policisë ruse është zhvilluar në Shën Petërsburg, pasi kafenetë jashtëligjshëm pranonin klientë edhe pas orës 11 kur ishte koha e mbylljes së tyre.