Botë

Turqia merr vendim për mbyllje nga 31 dhjetori

Foto: Reuters
 

Presidenti turk, Tajip Erdogan, ka deklaruar se Turqia do të futet në një izolim pesë ditor, duke filluar nga dita e fundit e këtij viti.

Rastet e shumta të vdekjeve dhe infektimet nga koronavirusi kanë bërë në marrjen e një vendimi të tillë.