Botë

Serbia furnizohet me rreth pesë mijë doza të vaksinës anti-Covid

Serbia furnizohet me rreth pesë mijë doza të vaksinës anti-Covid
Foto: Reuters
 

Serbia është vendi i parë në Ballkan qe mori afro 5.000 doza të para të vaksinën anti-Covid nga kompanitë Pfizer dhe BioNTech.

Vaksinat janë dërguar në Institutin e Virologjisë, Vaksinës dhe Serave pasi mbërritën me aeroplan.