Botë

Putini ua tregoi muskujt rusëve dhe botës

Putini ua tregoi muskujt rusëve dhe botës
Foto: Reuters

Rusia e nisi vitin me paqartësi të madhe politike, pastaj çimentoi të ardhmen e Putinit, dhe e mbylli vitin me helmimin e figurës më të madhe opozitare – dhe marrëdhënieve të ardhme me administratën e Joe Bidenit, vlerësohet në një analizë të “Foreign Policy”

 

Rusia e nisi vitin me paqartësi të madhe politike, pastaj çimentoi të ardhmen e Putinit, dhe e mbylli vitin me helmimin e figurës më të madhe opozitare – dhe marrëdhënieve të ardhme me administratën e Joe Bidenit, vlerësohet në një analizë të “Foreign Policy”

Rusia e nisi këtë vit me një paqartësi të madhe politike, derisa Vladimir Putin po përballej me kufizimet kushtetuese të mandatit presidencial që mund t’ia këpusnin shpresat për t’u kthyer në liderin më jetëgjatë në pushtet që prej sundimit të Joseph Stalinit, shkruan në një analizë të ekspertëve të revistës amerikane “Foreign Policy”.