Botë

Momentet e shpresës dhe guximit më 2020

Momentet e shpresës dhe guximit më 2020

Pandemia e koronavirusit izoloi njerëzit nëpër shtëpitë e tyre, por u ndihmoi që të jenë më aktivë në aspektin e thyerjes së heshtjes mbytëse brenda katër mureve.

 

Pandemia e koronavirusit izoloi njerëzit nëpër shtëpitë e tyre, por u ndihmoi që të jenë më aktivë në aspektin e thyerjes së heshtjes mbytëse brenda katër mureve.

Para shpërthimit të COVID-19, njerëzit nuk kishin ide se vallëzimet, koncertet, madje edhe muhabetet edhe më të shkurtra, mund të bëheshin përbrenda një dhome të ndejës, krejt falë pajisjeve teknologjike.