Botë

“Xhihadi i dashurisë”

“Xhihadi i dashurisë”

Raportet se një grua hinduse shtatzënë ishte shtrënguar të ndahej nga bashkëshorti i saj mysliman dhe që mund të jetë detyruar të kryejë abort, kanë spikatur kundërthëniet lidhur me ligjin kundër konvertimit në Indi.

 

Në fillim të dhjetorit, një videoxhirim u bë viral në Indi. Aty shihej një grup burrash, me shami të portokallta të lidhura përreth qafës, duke e gjymtuar një grua në qytezën Moradabad të shtetit verior të Pradeshit Uttarit

Raportet se një grua hinduse shtatzënë ishte shtrënguar të ndahej nga bashkëshorti i saj mysliman dhe që mund të jetë detyruar të kryejë abort, kanë spikatur kundërthëniet lidhur me ligjin kundër konvertimit në Indi.

Në fillim të dhjetorit, një videoxhirim u bë viral në Indi.