Botë

Nëntë të vdekur nga COVID-19 në Maqedoninë Veriore gjatë 24 orëve të fundit

 

Maqedonia e Veriut ka regjistruar 9 të vdekur si pasojë e koronavirusit në 24 orët e fundit. Autoritetet njoftojnë se gjatë kësaj periudhe janë infektuar me COVID-19 580 persona.

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se janë kryer 2431 testime dhe janë shëruar 572 pacientë.