Botë

Gjermania do t’i vazhdojë masat kufizuese edhe në shkurt

Gjermania do t’i vazhdojë masat kufizuese edhe në shkurt
 

Gjermania nuk do të jetë në gjendje t’i heqë të gjitha masat kufizuese në fillim të shkurtit, ka thënë ministri i Shëndetësisë, Jens Spahn, duke insistuar se duhet reduktuar kontaktet për të evituar ndonjë variant më përhapës të koronavirusit, njofton agjencia Reuters.

Kabineti gjerman të mërkurën ka aprovuar kontrollet më strikte ndaj njerëzve që futen në vend, pasi mbyllja nacionale është zgjatur javën e kaluar derinë fund të janarit dhe janë ashpërsuar edhe më tej masat.