Botë

Putin urdhëron fillimin e vaksinimit masiv për koronavirus në Rusi

Putin urdhëron fillimin e vaksinimit masiv për koronavirus në Rusi
 

Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin, ka urdhëruar zyrtarët të mërkurën që të fillohet me vaksinimin masiv me vaksinën anti-COVID javën e ardhshme dhe të hapet programi i vaksinimit për gjithë rusët.

Rusia, që është vendi i katërt në botë për nga rastet pozitive me COVID-19, ka filluar vaksinimin e një shkalle të lartë muajin e kaluar.