Botë

5 të vdekur e shumë të lënduar në një shtëpi pleqsh në Itali

5 të vdekur e shumë të lënduar në një shtëpi pleqsh në Itali
 

Të paktën pesë persona kanë mbetur të vdekur në një shtëpi pleqsh në Itali nga helmimi me monoksid të karbonit, kanë bërë të ditur autoritetet zyrtare dhe mediat lokale.

Incidenti ndodhi në shtëpinë e pleqve Villa dei Diamanti afër Romës, kanë bërë të ditur zjarrfikësit italianë përmes Twitterit, shkruan Reuters.