Botë

“Pfizeri” rrallon furnizimin me vaksina, shtetet e BE-së të pakënaqura

“Pfizeri” rrallon furnizimin me vaksina, shtetet e BE-së të pakënaqura
 

Shtete të shumta të Bashkimit Evropian kanë marrë më pak doza të vaksinës “Pfizer”, për shkak se kjo firmë amerikane e ka ngadalësuar dërgimin e pakove.

Gjashtë shtete evropiane e kanë cilësuar situatën të papranueshme dhe kanë paralajmëruar se ky rast do ta zbehë besueshmërinë e procesit të vaksinimit.