Botë

G7 sivjet diskuton për ndryshimet klimatike dhe rikuperimin nga koronavirusi

G7 sivjet diskuton për ndryshimet klimatike dhe rikuperimin nga koronavirusi
Foto: Reuters
 

Liderët e vendeve më të zhvilluara ekonomikisht do të kenë mundësinë që këtë vit ta “shijojnë” samitin e G7 në bregdetin anglez.

Carbis Bay i njohur i njohur për plazhin me rërë dhe ujërat e pastra do të jetë vendi bregdetar ku do të zhvillohen diskutimet më të rëndësishme si ndryshimet klimatike dhe rikuperimi nga pasojat e pandemisë me koronavirus, shkruan BBC.