Botë

Mbretëria e Bashkuar po vaksinon mesatarisht 140 persona për minutë

Foto: Reuters
Foto: Ilustrim
 

Mbretëria e Bashkuar po vaksinon mesatarisht 140 persona për minutë kundër COVID-19, kanë thënë nga ministria e Shëndetësisë.

“Do të shihni përmirësimin derisa do të hapim më shumë qendra të vaksinimit, 17 në total këtë javë dhe 50 deri në fund të muajit”, tha Nadhim Zahaëi.