Botë

13 të vdekur nga koronavirusi në Maqedoninë Veriore gjatë 24 orëve të fundit

13 të vdekur nga koronavirusi në Maqedoninë Veriore gjatë 24 orëve të fundit
 

Në Maqedoninë Veriore janë regjistruar 13 të vdekur nga koronavirusi në 24 orët e fundit. Autoritetet kanë njoftuar se gjatë kësaj periudhe janë infektuar 63 persona.

Ministria e Shëndetësisë ka bërë me dije se që nga fillimi i pandemisë,Maqedonia e Veriut ka 2715 të vdekur, 12.500 të infektuar me COVID-19 dhe 73.777 të shëruar.