Botë

Identifikohet një variant i ri i COVID-19 në Kaliforni, dhjetëra persona të infektuar

Identifikohet një variant i ri i COVID-19 në Kaliforni, dhjetëra persona të infektuar
Foto: Reuters
 

Shkencëtarët kanë zbuluar një variant të ri të koronavirusit në Kaliforni derisa shtete po vazhdon të luftojë me një numër të dukshëm të rasteve pozitive dhe vdekjeve.

Autoritetet kanë njoftuar se varianti ishte identifikuar në Santa Clara County, në një dhomë urgjence ku kishte infektuar të paktën 90 persona.