Botë

Ikja në vetmi e Trumpit

Ikja në vetmi e Trumpit
Foto: Reuters

Në spektaklin e fundit përçarës para largimit nga Zyra Ovale, tashmë ish-presidenti Donald Trump është bërë komandanti i parë në historinë e re amerikane që ka shkelur traditën e pjesëmarrjes në ceremoninë e inaugurimit të pasuesit. Dhe bojkotimi i ish-magnatit të patundshmërive e të botës së showbizit të kthyer në politikan, e ka nxjerrë atë para popullit amerikan dhe botës si lider shpirtngushtë.

 

Në spektaklin e fundit përçarës para largimit nga Zyra Ovale, tashmë ish-presidenti Donald Trump është bërë komandanti i parë në historinë e re amerikane që ka shkelur traditën e pjesëmarrjes në ceremoninë e inaugurimit të pasuesit. Dhe bojkotimi i ish-magnatit të patundshmërive e të botës së showbizit të kthyer në politikan, e ka nxjerrë atë para popullit amerikan dhe botës si lider shpirtngushtë.

Ikja si autokratët në ekzil