Botë

Teksa Bideni betohej president, një burrë me uniformë rrinte te varri i birit të tij

Teksa Bideni betohej president, një burrë me uniformë rrinte te varri i birit të tij
 

Në kohën kur presidenti i ri amerikan Joe Biden po bënte betimin të mërkurën, një burrë me uniformë të kaltër ishte ulur në gjunjë tek varri i të birit të Bidenit, Beau, në Delaware.

Burri mbante kokën ulur dhe pas fjalimit shtrëngoi duart e tij. Nuk ka folur asgjë. Askush tjetër nuk ishte në atë hapësirë.