Botë

Suedia i zgjat masat kundër koronavirusit

Foto: Reuters
 

Suedia po vazhdon të aplikoj mësimin në distancë për nxënësit e shkollave të mesme dhe po ashtu ka kërkuar nga punonjësit publik që të vazhdojnë të punojnë nga shtëpia, në përpjekje për të kufizuar përhapjen e koronavirusit, pavarësisht se rastet po shkojnë duke rënë.

Suedia është shteti i vetëm në Evropë që e kishte shmangur deri vonë mbylljen totale të vendit mirëpo që disa muaj ka filluar të zbatojë masa kundër virusit për shkak se vendi u godit nga vala e dytë e pandemisë në vjeshtën që shkoi, shkruan Reuters.