Botë

Londër, zbulohet fabrika e kanabisit afër Bankës së Anglisë

Londër, zbulohet fabrika e kanabisit afër Bankës së Anglisë
 

Policia e qytetit të Londrës ka zbuluar dhe shkatërruar një fabrikë të kanabisit në zemër të Londrës pasi ishte raportuar për erën e rëndë të bimës.

Oficerët policorë kanë gjetur 826 rrënjë kanabisi në një pronë në rrugën Throgmorton të kryeqytetit anglez, që është edhe vendi ku është e vendosur Banka e Anglisë, raporton CNN.