Botë

Përplasja diplomatike, Britania refuzon statusin e diplomatit për ambasadorin e BE-së

Përplasja diplomatike, Britania refuzon statusin e diplomatit për ambasadorin e BE-së
Foto: AP
 

Britania e Madhe dhe Bashkimi Evropian janë përfshirë në një përplasje diplomatike lidhur me statusin e ambasadorit evropian në Londër.

Britania ka refuzuar t’i japë statusin e plotë diplomatik Joao Vale de Almeidas, sikurse krejt ambasadorëve të tjerë.