Botë

Bideni heq bllokadën ndaj udhëtarëve nga shtetet myslimane

Bideni heq bllokadën ndaj udhëtarëve nga shtetet myslimane
Foto: AP
 

Në ditën e parë të detyrës si president i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, demokrati Joe Biden ka nënshkruar urdhra ekzekutivë dhe memorandume për t’i shfuqizuar disa prej politikave më përçarëse të pararendësit të tij, Donald Trump.

Në mesin e tyre është edhe heqja e ndalesës së udhëtimeve në SHBA për qytetarët nga vendet me shumicë myslimane.