Botë

Çfarë ka ndryshuar Bideni në zyrën e tij

Çfarë ka ndryshuar Bideni në zyrën e tij
 

Zyra Ovale ka qenë përherë simbol i fuqisë dhe madhështisë së presidencës amerikane dhe shefi i ri i Shtëpisë së Bardhë tradicionalisht ka ndryshuar dekoret për të reflektuar administratën e re.

Joe Biden, presidenti i ri, bëri disa ndryshime për ta dalluar nga pararendësi.