Botë

Rusia arreston bashkëpunëtorët e Navalnyt

Rusia arreston bashkëpunëtorët e Navalnyt
 

Policia ruse ka arrestuar bashkëpunëtorët e liderit të burgosur opozitar, Alexei Navalny, për shkak të shpërndarjes së thirrjeve për protestë në përkrahje të tij.

Policia në Moskë ka njoftuar se çdo protestë e paautorizuar dhe provokimet e tilla do të shtypen menjëherë. Më shumë se 55 milionë persona e kanë shikuar videon e Navalnyt në lidhje me pallatin luksoz të presidentit Vladimir Putin në Detin e Zi.