Botë

Wuhani shënon përfundimin e COVID-19 me triumf dhe mohim

Wuhani shënon përfundimin e COVID-19 me triumf dhe mohim
Foto: Reuters
 

Wuhani qe një kohë është rikuperuar nga shpërthimi i parë i COVID-19 në botë. Tani po mbahet mend jo si katastrofë por si fitore dhe me këmbëngulje se virusi ka ardhur nga diku – kudo – përveç aty.

Që kur pandemia nisi të përhapet në qytet, profesoresha Shi Zhengli e ka gjetur veten përballë dilemave më të mëdha shkencore.