Botë

Një spital në Gjermani futet në karantinë shkaku i variantit të ri të koronavirusit

Një spital në Gjermani futet në karantinë shkaku i variantit të ri të koronavirusit
 

Autoritetet shëndetësore në Gjermani kanë futur në karantinë një spital në Berlin, pasi 20 pacientë dhe personel mjekësor janë prekur me variantin e ri të koronavirusit.

Varianti i ri është zbuluar në Britani të Madhe dhe shpejt po përhapet në botë.