Botë

Burrë e grua me 70 vjet martesë, vdiqën brenda pak minutash nga COVID-19, tri ditë para vaksinimit

Burrë e grua me 70 vjet martesë, vdiqën brenda pak minutash nga COVID-19, tri ditë para vaksinimit
Dick dhe Sharlie Meek
 

Një çift bashkëshortor në SHBA është bërë lajm këto ditë dhe historia e tyre ka prekur zemrat e mijëra njerëzve.

Burë e grua vdiqën më 16 janar në një spital në shtetin amerikan të Ohios, duke mbajtur duart e njëri-tjetrit.