Botë

Italia do të ndërmarrë veprime ligjore kundër Pfizerit dhe AstraZenecas për vonesën me vaksina

Italia do të ndërmarrë veprime ligjore kundër Pfizerit dhe AstraZenecas për vonesën me vaksina
Foto: Ilustrim
 

Italia do të ndërmarrë veprime ligjore kundër Pfizerit dhe AstraZenecas për shtyrjen e dërgesave me vaksinat për COVID-19.

“Po punojmë ashtu që plan-programi ynë për vaksinat të mos ndryshojë. Po aktivizojmë të gjitha kanalet që Komisioni Evropian të bëjë çfarëdo që mundet që t’i bëjë këta zotërinj t’i respektojnë kontratat”, ka thënë ministri i Jashtëm Luigi Di Maio.